Ecosoft Pure Aquacalcium Mo675macpure

-14%
ecosoft_p_ure_aquacalcium_reverse_osmosis_filter.png
mo650macpure_5.png
mo650macpure_1.png
mo650macpure_8.png
mo675macpure_6_.jpg
mo675macpure_4_.jpg
mo675macpure-_12_.jpg
mo675macpure_8_.jpg

Ecosoft Pure Aquacalcium Mo675macpure

300.00 

Shifra: 30808 Kategori:
View cart

Përshkrimi

Sistemi i trajtimit te ujit te pijshem me teknologjine e Reverse Osmosis redukton 99.8% të papastërtive dhe aromat që e bëjnë ujin të pastër, të shijshëm dhe të sigurt për shëndetin e njeriut. Sasia optimale dhe konstante e mineraleve në ujë është 55-65 mg / l. Kalciumi thithet plotësisht nga uji. Lavamani juaj do të plotësohet nga një rubinet i kromuar elegant për të hyrë në ujë të pijshëm.

Cilësia e ujit të mineralizuar*

  • pH 7-7,5
  • Përmbajtja totale e mineraleve – 55-65** mg/L
  • Kalcium – 10-15 mg/L
  • Magnezi <1 mg/L