Ecosoft Gac Carbon Filter 4.5 X20 Chv4520eco

ecosoft_granular_activated_carbon_replacement_filter_4_5_20.png

Ecosoft Gac Carbon Filter 4.5 X20 Chv4520eco

39.00 

  • Kapaciteti maksimal i filtrit 60,000 L
SKU: 30835 Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

Karboni aktiv i grimcuar me cilësi të lartë nga lëvozhga e kokosit përdoret brenda filtrit zëvendësues dhe gjatë funksionimit të filtrit uji rrjedh përmes mediave që thithin klorin dhe nënproduktet e klorinimit. Filtri përmban 100 për qind karbon aktiv të grimcuar të lëvozhgës së kokosit të aktivizuar me cilësi të lartë, i cili përmirëson shumë ngjyrën, shijen dhe erën e ujit.