Ecosoft Pure Mineralization Mo675mpure

-34%
Ecosoft_MO675MPURE_Krymskie_Teplovye_Sistemy.png
Ecosoft_MO675MPURE_Krymskie_Teplovye_Sistemy_5.png
Ecosoft_MO675MPURE_Krymskie_Teplovye_Sistemy_6.png
Ecosoft_MO675MPURE_Krymskie_Teplovye_Sistemy_7.png
Ecosoft_MO675MPURE_Krymskie_Teplovye_Sistemy1.png

Ecosoft Pure Mineralization Mo675mpure

194.40 

SKU: 30807 Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

5 fazat e pastrimit të filtrit

1. Filtri i sedimentit PP 5 mikron largon baltën e trashë, rërën dhe ndryshkun.

2. Filtri i karbonit të aktivizuar nga lëvozhga e kokosit GAC heq klorin dhe përbërjet organike të klorit

3. Filtri me teknologjinë AquaGreen mbron elementin e membranës

4. Membrana DOW Filmtec RO pastron ujin nga 99,8% e të gjithë ndotësve, duke përfshirë viruset dhe bakteret

5. Filtri AquaSpring pasuron ujin e pastruar me kalcium dhe magnez

6. Postfiltri i karbonit i lëvozhgës së kokosit përmirëson shijen dhe aromën e ujit të pastruar

✅ Kapaciteti më i gjatë i filterit- vetëm 2 ndërrime filteri në vit