Ecosoft Scalex Boiler Replacement Pse2005eco

ru_kartridzh_dlya_filtra_ot_nakipi_ecosoft_scalex_ua_kartridzh_dlya_filtra_vid_nakipu_ecosoft_scalex.png
ru_kartridzh_dlya_filtra_ot_nakipi_ecosoft_ecozon_ua.png

Ecosoft Scalex Boiler Replacement Pse2005eco

15.00 

SKU: 30816 Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

Filteri Ecosoft kundër formimit të gëlqeres së bojlerit, mund të zgjasë jetën e bojlerit tuaj.

Formimi i  gëlqeres zvogëlon efikasitetin dhe funksionimin, duke rezultuar përfundimisht në prishje pa mundësi rikuperimi kështu me këtë filter mbani të mbrotjur pajijsjet tuaja më gjatë.