Thithese Elektrike Fantom dc-2850 2000w

-15%
31339
31339-1
31339-2
31339-3

Thithese Elektrike Fantom dc-2850 2000w

72.24 

Shifra: 31339 Kategori:
View cart

Përshkrimi

Fantom DC 2850 Fshesë me korrent për kuti me qese pluhuri

Fshesë me korrent Fantom Canister DC-2850 850 W me qese pluhuri ofron performancë të lartë në pastrimin e shtëpisë falë dizajnit të saj që mundëson përdorim të rehatshëm me nivelin e lartë të fuqisë thithëse.

Performancë e lartë, fuqi thithëse e lartë, dizajn ergonomik

  • Ai kombinon fuqinë e lartë të thithjes dhe performancën superiore me dizajnin ergonomik.
  • Falë butonit të rregullimit të fuqisë së thithjes dhe kokave të fshesës me korrent për vende të vështira, ai siguron pastrim efektiv në të gjitha llojet e dyshemeve.
  • Ofron përdorim praktik dhe punë komode falë treguesit të mbushjes së qeseve të pluhurit, mbledhjes automatike të kabllove, veçorisë së parkimit vertikal dhe horizontal dhe kontrollit të rregullueshëm të shpejtësisë.
  • Falë tubit të tij teleskopik metalik 84 cm të gjatë, gjatësisë së kabllit 5 m dhe zorrës jo të palosshme dhe të pathyeshme, ai bën të mundur përdorimin e dobishëm dhe afatgjatë.
  • Me fuqinë e tij motorike prej 850 W, efikasitetin energjetik të klasës B, ai konsumon më pak energji dhe prodhon fuqi efektive.

Specifikimet Teknike

  • Klasa e energjisë / Klasa e tërheqjes së tapetit / Klasa e tërheqjes së dyshemesë së fortë: B / F / A
  • Fuqia e motorit: 850 W
  • Niveli i zhurmës: 79 dB
  • Lloji i fshesës me korrent: Me qese pluhuri
  • Qese pluhuri: Po

Përmbajtja e kutisë

Përmbajtja e kutisë përfshin trupin fshirësit, këndin e këndit, kokat e fshesës në dyshemenë e sediljes dhe vakumin tuaj Fantom Canister DC-2850 850 W me qese pluhuri, si dhe manuale me udhëzime të hollësishme përdorimi dhe sigurie.

Mbi një çerek shekulli përvojë

E themeluar në vitin 1988, marka Fantom me origjinë turke vazhdon aktivitetet e saj në shkallë kombëtare dhe ndërkombëtare me gamën e saj të gjerë të produkteve në fushën e pajisjeve të vogla shtëpiake dhe makinerive profesionale të pastrimit.

Lehtë për t’u përdorur, e qëndrueshme, performancë superiore

Do të jetë më e lehtë për të pastruar me korrent dhe për të hequr qafe pluhurin. Mund t’i përshëndesni hapësirat e banimit pa pluhur dhe papastërti me fshesën me korrent Fantom Canister DC-2850 850 W me qese pluhuri, falë fuqisë së saj të lartë thithëse, performancës superiore, dizajnit që ofron lehtësi në përdorim, kokave të ndryshme fshirjeje për punë efektive. të gjitha llojet e dyshemeve dhe një motor që prodhon zhurmë të ulët dhe fuqi efektive.

 

* FUNKSIONI / FILTRIMI : ME çantë Pluhuri
* FUQIA MOTORIKE : 2000 W
* LLOJI I MOTORIT : I THATË
* TENSIONI / FREKUENCA : 220-230 V AC / 50/60 Hz
* FUQIA EMIS : VFUQIA : 2400 WTASSABLE *
2400 mmKONSAB : GJATËSIA : 5 m * TËTË UJIT TË PASTËR : JO * PACITETI I PASTËRT I UJIT 8 TANK* KAPACITETI I DEZERRUARIT* KAPACITETI I PLUHURIT : 2,5 lt* POZICIONI PARKIMI : HORIZONTAL / VERTIKALTREGUESI I MBUSHJES SË QESËS SË PLUHURIT : PO MËRTË : : 160 mm * Diametri i zorrës: 34 mm * AKSESORËT: TRUPIN E FSHËRITJES / KËNDIN ANËS / KATI NË SELIJE * GARANCI: 2 VJET