Thithese Elektrike 1800w Hausberg HB-2810

-15%
31336
31336-1

Thithese Elektrike 1800w Hausberg HB-2810

56.09 

Shifra: 31336 Kategori:
View cart

Përshkrimi

Lloji: Fshesë me korrent me qese

Lloji i furnizimit me energji elektrike: Furnizimi me energji 220-240 V

Klasa e efikasitetit të energjisë: A

Filtri HEPA: Jo.

Kapaciteti grumbullues (l): 1.5L

Fuqia e thithjes (W): 1500 W

Fuqia hyrëse (maksimumi): 900

Fuqia hyrëse (IEC): 900

Vid (maksimumi): 2

Rrjedha e ajrit: 2

Lloji i filtrit: Sfungjeri

Lloji i qeseve të pluhurit: Kanavac

Funksione:

– Aksesor i zorrës dhe dy tuba plastikë

– Filtri i marrjes dhe shkarkimit të ajrit me sfungjer

– Zorrë fleksibël me ventilim në dorezë

– Gjatësia e kabllit të rrymës 3.2 m, spina VDE dhe tela bakri

– Ndërrimi i pedalit dhe hapja automatike e kabllove

– Rrotat rrotulluese 360 ​​gradë