Thithese Elektrike dc-4300 2200W Fantom

-15%
31338
31338-1
31338-3

Thithese Elektrike dc-4300 2200W Fantom

67.99 

Shifra: 31338 Kategori:
View cart

Përshkrimi

Fshesë me korrent Phantom DC-4300 me 4 rrota 850 Watt e kuqeFantom DC-4300 4-Wheel Drive 850 W, modeli i gjeneratës së re i prodhuesit të famshëm të pajisjeve elektronike shtëpiake Fantom, është një produkt i vlerësuar nga përdoruesit me vlerat e tij të performancës.

Paketa aktuale e harduerit të brendshëm

-Fantom DC-4300 Fshesë me korrent me 4 rrota 850 W me qese pluhuri funksionon në heshtje pa shqetësuar askënd me vlerën e zërit të matur si 79 dB.
-Modeli u ofron përdoruesve një mundësi pastrimi të detajuar me vlerën e tij tërheqëse në tokë të fortë në klasën A.
Produkti, i cili ka një lidhje antibakteriale për qese pluhuri, siguron një përdorim të shëndetshëm.
-Fshesa me korrent Phantom ka një pamje estetike me preferencën e saj të ngjyrës së kuqe të përgatitur me përpikëri.

Karakteristika të jashtëzakonshme të fuqishme

Modeli Fantom DC-4300 Fshesë me korrent me qese pluhuri me 4 rrota 850 W, i cili dallohet për strukturën e tij funksionale, është një produkt interesant me pajisjet e tij teknike të përditësuara.

Klasa energjetike / Klasa e tërheqjes së tapetit / Klasa e tërheqjes së dyshemesë së fortë: B / F / A
Fuqia e motorit: 850 W
Niveli i zërit: 79 dB
Lloji i fshesës me korrent: me qese
pluhuri Qese pluhuri: Po

Përmbajtja e kutisë

Produkti ofrohet në shitje me certifikatën e garancisë dhe manualin e përdorimit të përfshirë në kuti.

Marka e atyre që nuk mund të heqin dorë nga cilësia

Marka Fantom, e cila u shërben konsumatorëve që nga themelimi i saj në 1988, është një nga markat e kompanisë Fanset Electrical Home Appliances Limited. Duke pasur një gamë të pasur produktesh nga pastrues me avull deri tek pajisjet elektroshtëpiake, Fantom vazhdon t’u shërbejë konsumatorëve me aktivitetet e saj të eksportit në më shumë se 70 vende.

Fshesë me korrent me cilësi Phantom

Fantom DC-4300 me 4 rrota 850 W me qese pluhuri është një opsion ideal për ata që i japin përparësi cilësisë me pamjen e saj estetike dhe strukturën funksionale. I dalluar për strukturën e tij të dobishme, Fantom DC-4300 është ndër modelet e fshesës me korrent që mund të rekomandohet.