Mbajtese Telefoni per Veture Mx-vs29 Moxom 255196

q@ %nq#
32130.2
32130.3
32130.5

Mbajtese Telefoni per Veture Mx-vs29 Moxom 255196

5.50 

Shifra: 32130 Kategori:
View cart

Përshkrimi

  • Ngjitës i fortë, i qëndrueshëm dhe i pagabueshëm
  • Me shumë pozicione, plotësisht i pajtueshëm
  • Pamje optimale nga çdo kënd
  • Krahu i rregullueshëm dhe topi me nyje 360 mund t’ju ndihmojnë të gjeni këndin më të përshtatshëm për vozitje të sigurt.