Ndegjuese me Wifi Mx-tw07 Black Moxom 255201

-17%
32131
32131.1
32131.4
32131.3

Ndegjuese me Wifi Mx-tw07 Black Moxom 255201

24.00 

Shifra: 32131 Kategori:
View cart

Përshkrimi

Dëgjoni çdo detaj
Çdo takim tingëllon më mirë me drejtuesit tanë më të mirë në klasë, të akorduar në mënyrë të shkëlqyer për audio me rezolucion të lartë..

Tingull me besnikëri të lartë dhe përvojë dëgjimi ekstreme
Njësia super audio-vizuale e zërit: Gama dinamike më e hollë, më e gjerë, më shumë detaje të zërit, ngurtësi më e lartë mund të garantojnë gjithashtu. Prodhon cilësi të jashtëzakonshme tingulli dhe përvojë ekstreme të dëgjimit.

Lehtë për t’u përdorur
Duke përdorur kontrollin me prekje, është shumë i përshtatshëm për ne që të kontrollojmë, t’u përgjigjemi thirrjeve edhe në metro. Thirrja është e qartë dhe e qetë, nuk keni pse të shqetësoheni nëse kablloja e kufjeve do të rrëzohet nga të tjerët. Ju gjithashtu mund të bëni më shumë nga ajo që dëshironi të bëni kur i përgjigjeni një telefonate ose dëgjoni një këngë.