Mbajtese Telefoni per Veture Mx-vs03 255088

32118
10
11
8
7
9

Mbajtese Telefoni per Veture Mx-vs03 255088

9.50 

Shifra: 32118 Kategori:
View cart

Përshkrimi

  • Moxom MX-VS03 instalim i lehtë, i cili nuk kërkon asnjë mjet në mënyrë që të mund të përdoret menjëherë.
  • Mount Car ofron një zgjidhje të sigurt, të gjithanshme dhe shumë funksionale për montimin e smartfonëve.
  • Të gjithë të përputhshëm: I përshtatshëm për të gjitha llojet e telefonave inteligjentë nga 4,0 në 6,0 inç. Me një kuti telefoni është e pranueshme.
  • Pamje e rregullueshme me rrotullim 360 gradë