Ndegjuese me Bluetooth Mx-wl36 255177

32123
2000000305066-2-450-450-fill
WL36_03
WL36

Ndegjuese me Bluetooth Mx-wl36 255177

7.50 

Shifra: 32123 Kategori:
View cart

Përshkrimi

Përshkrim:

Transmetuesi Bluetooth mund të punojë deri në 140 orë në modalitetin e gatishmërisë dhe deri në 4 orë në dëgjimin e muzikës ose marrjen e telefonatave.

Versioni i fundit i Bluetooth 5.1 ofron transmetim të të dhënave audio pa humbje.

Kapëse përshtatëse e përshtatshme ju lejon ta lidhni atë me rrobat tuaja në një vend të përshtatshëm për ju.

Mund t’i përgjigjeni shpejt një telefonate në hyrje, të përfundoni një telefonatë, të ndaloni ose të rifilloni riprodhimin e muzikës – me një buton shumëfunksional dhe kontrolli i volumit ju lejon të zgjidhni një nivel të rehatshëm volumi.

Marrës audio me valë, lejon që kufjet me tela 3,5 mm të kenë funksion Bluetooth.

  • Materiali – plastike
  • Versioni me valë – 5.1
  • Koha e karikimit – 2 orë
  • Koha e punës – 4 orë 
  • Koha e pritjes – deri në 140 orë