Ndegjuese per Lojra Mx-epg38 Gm Moxom 255179

321424
32124.111111
1545
544444

Ndegjuese per Lojra Mx-epg38 Gm Moxom 255179

11.00 

Shifra: 32124 Kategori:
View cart

Përshkrimi

  • Pjesë të rehatshme prej lëkure silikoni.
  • Dizajn elegant dhe modern i bërë nga materiale premium për të qëndruar gjatë
  • Altoparlantë audio me cilësi të lartë, pastërti perfekte, tingull i përforcuar.
  • Mikrofon me teknologji të anulimit të zhurmës, përveç butonave të kontrollit të volumit.
  • Mund të marrësh lehtësisht telefonata me zë të qartë dhe me cilësi të lartë duke përdorur mikrofonin.
  • Ngjyra e zezë.
  • Produkt origjinal Moxom