Mbushes me Wifi Mx-hc63 Wl Moxom 255195

32129
272328082_473699944162468_5691185614779424432_n
3212911

Mbushes me Wifi Mx-hc63 Wl Moxom 255195

12.99 

Shifra: 32129 Kategori:
View cart

Përshkrimi

Përshkrimi i produktit

Karikimi me valë 10w
Dizajn i veçantë dhe praktik, një madhësi e vogël
I përshtatshëm për karikimin e telefonave dhe telefonave të kokës që mbështesin karikimin me valë