Kabull Iphone & Type C Mx-cb Moxom 255187

321727
miswag_osFayzMHlsJL
MX-CB88-3

Kabull Iphone & Type C Mx-cb Moxom 255187

4.70 

Shifra: 32127 Kategori:
View cart

Përshkrimi

  • Mbështetje për karikim super të shpejtë deri në 66W – 5A.
  • Gjatësia e lidhjes 1m
  • Sinkronizimi i shpejtë për transmetimin e të dhënave me shpejtësi të lartë 480 Mbps.
  • Koka e aluminit është e salduar me lazer me majë TPE.
  • Rezistencë e lartë ndaj përdredhjes dhe përkuljes (që zgjat).
  • Kabllo me cilësi premium të veshur me TPE.