Komoda PVC UTAH 106cm

UTAH

Komoda PVC UTAH 106cm

350.00 

Shifra: 32774 Kategori:
View cart

Përshkrimi

  • Komoda Plastike 100% PVC.
  • Plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe zjarri.
  • Është jashtëzakonisht e qëndrueshme.