Komoda PVC MILANO C1 80cm

MILANO C1

Komoda PVC MILANO C1 80cm

SKU: 31937 Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

  • Komoda Plastike 100% PVC.
  • Plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe zjarri.
  • Është jashtëzakonisht e qëndrueshme.