Komoda PVC LOWELLA 80cm

LOWELLA

Komoda PVC LOWELLA 80cm

SKU: 32699 Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

  • Komoda Plastike 100% PVC.
  • Plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe zjarri.
  • Është jashtëzakonisht e qëndrueshme.