Komoda PVC LONDON C3

Untitled (34)

Komoda PVC LONDON C3

225.00 

  • Dimensioni Komodës: 100cm
  • Dollap LO1 26cm
Shifra: 31740 Kategori:
View cart

Përshkrimi

  • Komoda Plastike 100% PVC.
  • Plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe zjarri.
  • Është jashtëzakonisht e qëndrueshme.