Komoda PVC BOSTON C5

Untitled (5)

Komoda PVC BOSTON C5

  • Dimensioni Komodës:46x26cm
  • Dollap AT3 26cm C1
Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

  • Komoda Plastike 100% PVC.
  • Plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe zjarri.
  • Është jashtëzakonisht e qëndrueshme.