Komoda PVC BENTON 80cm

benton

Komoda PVC BENTON 80cm

SKU: 32695 Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

  • Komoda Plastike 100% PVC.
  • Plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe zjarri.
  • Është jashtëzakonisht e qëndrueshme.