Komoda PVC ALASKA G14 80cm

ALASKA G14

Komoda PVC ALASKA G14 80cm

240.00 

Shifra: 32162 Kategori:
View cart

Përshkrimi

  • Komoda Plastike 100% PVC.
  • Plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe zjarri.
  • Është jashtëzakonisht e qëndrueshme.