Komoda AZUL 80CM

434146560_920067220126283_7341080268781940440_n

Komoda AZUL 80CM

Kategori:

Përshkrimi

  • Komoda Plastike 100% PVC.
  • Plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe zjarri.
  • Është jashtëzakonisht e qëndrueshme.