Thithese Pluhuri Hss 18-201-05 Gude

58402_d01
58402
58402_d02
58402_d03

Thithese Pluhuri Hss 18-201-05 Gude

83.00 

Shifra: 31212 Kategorit: , , ,
View cart

Përshkrimi

Fshesë me korrent e fuqishme me bateri dore HSS 18-201-05 nga grupi i sistemit të baterive 18V E³ për përdorim celular nëpër shtëpi dhe kopsht. Me aksesorët e ndryshëm, si gryka e çarjes, mund të futet në hapësira të vogla dhe të pastrojë çdo cep .

Mobilimi:
• Enë 0.5L
• bashkëngjitje të ndryshme të hundës
• konsum i shumëfishtë

Fusha e dorëzimit :
fshesë me korrent, tub zgjatues, grykë e çarjes, grykë furça, pajisje për dysheme, paketë baterie,

Specifikimet teknike

Presioni maksimal negativ: 3.8 kPa
vëllimi i kontejnerit: 0.5L
paketë baterish
Kapaciteti i baterisë: 2.0 Ah
Fuqia e baterisë: 36 Wh
Koha e karikimit të baterisë: 288 min
Pesha neto: 0.4 kg
karikues
Tensioni i hyrjes: 100-240 V
Fuqia hyrëse: 13 w
Ngarkuesi i frekuencës: 50-60 Hz
Tensioni i daljes: 22 v
Rryma e daljes: 0,5 A
Pesha neto: 0.08 kg
Gjatësia: 1020 mm
E gjerë: 230 mm
Lartësia: 145 mm