Saj Rreshqites Isbarrow-1788c

31061

Saj Rreshqites Isbarrow-1788c

24.50 

Shifra: 31061 Kategori
Shiko Shportën

Description

E shpejtë si një sajë me shigjeta me përmasa të balancuara dhe një konstruksion që siguron një udhëtim të sigurt dhe të rehatshëm. Vjen me një litar me ngjyrë.

Parametrat:

Dimensionet e sajë: gjatësia 75 cm / gjerësia 37.5 cm / lartësia 20 cm

Dimensionet e sediljes: 57.5 x 21 cm