Saj Rreshqites Isbarrow-3005u

31060

Saj Rreshqites Isbarrow-3005u

24.50 

Shifra: 31060 Kategori
Shiko Shportën

Description

 • Një rrëshqitje në formën e një sajë klasike, do të jetë e përkryer për aventurat e dimrit.
 • E bërë nga plastika, e cila tregon rezistencë të lartë ndaj gërryerjes.
 • Sllajdet e ofruara janë të profilizuara siç duhet. Ato garantojnë rehati dhe komoditet gjatë përdorimit. Një varg me një dorezë siguron stabilitet dhe kontroll gjatë uljes.
 • Bëjeni çdo dimër një gjenerator kujtimesh të paharrueshme.
 • Të dhënat teknike
 • Lloji i produktit: sajë
 • Kodi i ngjyrës: 3005U
 • Emri i ngjyrës: blu
 • Emri i modelit: ISBARROW
 • Emri i koleksionit: ARROW
 • Mosha e destinacionit: 3 vjet
 • Gjatësia: 75.5 cm
 • Gjerësia: 36.5 cm
 • Lartësia: 20 cm

PËRPARËSITË MË TË RËNDËSISHME:

 • Një produkt prej vitesh – Rrëshqitja është rezistente ndaj gërryerjes, kështu që nuk do të jetë një produkt për disa zbritje.
 • Sedilja me kontur – Një sedilje e rehatshme me kontur do të sigurojë rehati gjatë përdorimit
 • Pa skaje të mprehta – Siguron siguri gjatë përdorimit
 • Një varg me një dorezë – Siguron stabilitet dhe kontroll gjatë zbritjes, gjithashtu mund të përdoret si një litar tërheqës.