Mbajtes Tv 14″ – 55″

-25%
sdsd_1024x1024 (1)
dwad_1024x1024

Mbajtes Tv 14″ – 55″

14.99 

  • E përputhshme me ekranet 14 inç deri në 55 inç 
  • E përputhshme me modelet VESA midis 200 x 100 deri në 400 x 400
  • I përshtatshëm për ekranet LED, LCD dhe plazma të sheshta dhe të lakuar
  • Ulet vetëm 1 inç nga muri
  • Kllapa të dëgjueshme, me kyçje të sigurt
Shifra: 31044 Kategorit: ,
View cart

Përshkrimi

Lloji i montimit Montimi në mur
Lloji i Lëvizjes E rregulluar 360
Pajisjet e përputhshme Televizionet
Aksesor montimi Po
Ngjyrë E zezë
Madhësia minimale e pajtueshme 14 inç
Madhësia maksimalee pajtueshme 55 inq