Saj Rreshqites Isrc

31064
31064 2

Saj Rreshqites Isrc

9.90 

Disponueshmëria:: E shitur Shifra: 31064 Kategori:

Përshkrimi

Slita të thella plastike me leva frenimi dhe kontrolli dhe një litar tërheqës.
Bërë nga material i qëndrueshëm rezistent ndaj temperaturave të ulëta deri në -28 gradë.

– Gjatësia: 87 cm
– Gjerësia: 40 cm
– Lartësia: 18 cm
– Ngjyra jeshile
– Prodhuesi: Prosperplast
– Kodi i prodhuesit: ISRC-361C

– Rritë e thellë me frena Prosperplast Race

– E bërë nga plastika e qëndrueshme, fleksibël
– Rezistente ndaj temperaturave të ulëta
– Dorë e rehatshme frenat në të dyja anët
– Kabllo për tërheqjen e sajë
– Përmasat: 87 x 40 x 18 cm