Pistolete Ts-5592/t Miles

2 Vite Garancion
5592 ts

Pistolete Ts-5592/t Miles

12.00 

Shifra: 30870 Kategori:
View cart

Përshkrimi

Konstruksion i fortë metalik. Dizajn elegant pa pjesë të lirshme. Me rregullim të forcës. Ngarkim i lehtë me rënie me treguesin e rimbushjes. Bllokimi i dorezës për ruajtje të lehtë. Dorezë ergonomike me dorezë të butë gome për rehati shtesë në punë dhe më pak lodhje.

Përdoren për:Tekstil, Korniza, Lëkurë, Tapiceri, Mbrojtje Plastike etj.

Gjatësia e gozhdës: 8mm, 10mm, 12mm, 14mm