Pistolete Ts-5580r/t Miles

-25%
2 Vite Garancion
5580r

Pistolete Ts-5580r/t Miles

9.00 

SKU: 30872 Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

Konstruksion i fortë metalik. Dizajn kompakt pa pjesë të lirshme. Ngarkim i lehtë me rënie me treguesin e rimbushjes. Bllokimi i dorezës për ruajtje të lehtë. Dorezë ergonomike me dorezë të butë gome për rehati shtesë në punë dhe më pak lodhje.

Përdoren për: Postera, Tekstil, Korniza, Lëkurë, Tapiceri, Mbrojtje Plastike etj.

Gjatësia e gozhdës: 8mm, 10mm