Pistolete Tp-5560/y Miles

2 Vite Garancion
tp 5560

Pistolete Tp-5560/y Miles

16.00 

SKU: 30874 Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

Trup plastik ABS me peshë të lehtë me ndikim të lartë me dorezë metalike. Dizajn unik dhe kompakt pa pjesë të lirshme. Me rregullim të forcës. Bllokimi i dorezës për ruajtje të lehtë. Ngarkim i lehtë me rënie me treguesin e rimbushjes. Platformë e gjerë e sipërme për lehtësi shtesë gjatë përdorimit në sipërfaqe të montuara horizontalisht. Më e mira për entuziastët DIY.

Përdoren për :Rruaza, Tekstil, Korniza, Lëkurë, Tapiceri, Mbrojtje Plastike etj.

Gjatësia e gozhdës: 8mm, 10mm, 12mm, 14mm