Pistolete Ta-5596/t Miles

2 Vite Garancion
TA 5596

Pistolete Ta-5596/t Miles

24.50 

SKU: 30873 Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

Konstruksion i fortë alumini me peshë të lehtë. Dizajn elegant pa pjesë të lirshme. Me rregullim të forcës. Bllokimi i dorezës për ruajtje të lehtë. Ngarkim i lehtë me rënie me treguesin e rimbushjes. Dorezë ergonomike me dorezë të butë gome për rehati shtesë në punë dhe më pak lodhje.

Përdoren për :Rruaza, Tekstil, Korniza, Lëkurë, Tapiceri, Mbrojtje Plastike etj.

Gjatësia e gozhdës: 8mm, 10mm, 12mm, 14mm