Mbajtes Tv Levizes 32″ – 80″

31425

Mbajtes Tv Levizes 32″ – 80″

17.00 

  • E përputhshme me ekranet 32 ​​inç deri në 80 inç 
  • E përputhshme me modelet VESA deri në 600 x 400
  • I përshtatshëm për ekranet LED, LCD dhe plazma të sheshta dhe të lakuar
  • Largesia nga muri: 60mm
  • Kapaciteti i ngarkesës: 60kg
  • Pjerrësia: -/+ 15°
  • Kllapa të dëgjueshme, me kyçje të sigurt
Shifra: 31452 Kategorit: ,
View cart

Përshkrimi

Lloji i montimit Montimi në mur
Lloji i Lëvizjes E rregulluar 360
Pajisjet e përputhshme Televizionet
Aksesor montimi Po
Ngjyrë E zezë
Madhësia minimale e pajtueshme 32 inq
Madhësia maksimalee pajtueshme 80 inq