Komoda PVC TUCSON 2 80CM

1.5 (1)

Komoda PVC TUCSON 2 80CM

Kategori:
View cart

Përshkrimi

  • Komoda Plastike 100% PVC.
  • Plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe zjarri.
  • Është jashtëzakonisht e qëndrueshme.