Komoda PVC PALERMO C2

Untitled (39)

Komoda PVC PALERMO C2

  • Dimensioni Komodës: 140cm
  • Dollap At C2 26cm
SKU: 31962 Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

  • Komoda Plastike 100% PVC.
  • Plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe zjarri.
  • Është jashtëzakonisht e qëndrueshme.