Komoda PVC MADRID C6

Untitled (1)

Komoda PVC MADRID C6

279.00 

  • Dimensioni Komodës: 100x54x42 cm
  • Dollap AT-C6: 120x26x16 cm
Shifra: 32091 Kategori:
View cart

Përshkrimi

  • Komoda Plastike 100% PVC.
  • Plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe zjarri.
  • Është jashtëzakonisht e qëndrueshme.