Komoda PVC MADRID C3

Untitled

Komoda PVC MADRID C3

  • Dimensioni Komodës: 100x54x42 cm
  • Dollap AT-C3: 120x26x16 cm
Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

  • Komoda Plastike 100% PVC.
  • Plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe zjarri.
  • Është jashtëzakonisht e qëndrueshme.