Komoda PVC LISBONA B8+B3 130CM

lisbona-b8+b3

Komoda PVC LISBONA B8+B3 130CM

559.00 

Shifra: 32706 Kategori:
View cart

Përshkrimi

  • Komoda Plastike 100% PVC.
  • Plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe zjarri.
  • Është jashtëzakonisht e qëndrueshme.