Komoda PVC ALFA 80CM

ALFA

Komoda PVC ALFA 80CM

Shifra: 32841 Kategori:
View cart

Përshkrimi

  • Komoda Plastike 100% PVC.
  • Plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe zjarri.
  • Është jashtëzakonisht e qëndrueshme.