Komoda ABONY 80CM

432325611_909886051144400_7111333318488398936_n

Komoda ABONY 80CM

Kategori:

Përshkrimi

  • Komoda Plastike 100% PVC.
  • Plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe zjarri.
  • Është jashtëzakonisht e qëndrueshme.