Kepuca Loder 021 Black O1

Më e Shitura
image (2)

Kepuca Loder 021 Black O1

30.00 

Shkalla e sigurisë: O1 – Pa Hekur

Shifra: 31441 Kategori:
Clear
View cart

Përshkrimi

Pa mbrojtëse Metali
Këpucët e Shkallës O1 janë modele pa asnjë element të sigurisë.
Ato përdoren për Shofer të kamionëve, Moleraj, Montues laminati dhe për punë të industrive të lehta.
Këto Modele nuk ofrojnë siguri në ato punë në të cilat kërkohet siguria nga Inspektorati i Punës.

Additional information

Numrat

40, 41, 42, 43, 44, 45