Kepuca Jupiter 158 (01) Pa Hekur Mekap

Më e Shitura
policap-157-01-958×1024-1.jpg
policap-157-01-2.jpg
policap-157-01-3.jpg

Kepuca Jupiter 158 (01) Pa Hekur Mekap

29.00 

Shkalla e sigurisë: O1 – Pa Hekur

SKU: 14845 Kategori:
Spastroje

Përshkrim

Pa mbrojtëse Metali
Këpucët e Shkallës O1 janë modele pa asnjë element të sigurisë.
Ato përdoren për Shofer të kamionëve, Moleraj, Montues laminati dhe për punë të industrive të lehta.
Këto Modele nuk ofrojnë siguri në ato punë në të cilat kërkohet siguria nga Inspektorati i Punës.

Informacion shtesë

Numrat

40, 41, 42, 43, 44, 45