Kepuca Jeriko 233 Gri (o1 Pa Hekur) Mekap

Më e Shitura
jeriko-232-01-958×1024-1.jpg
jeriko-232-01-2.jpg
jeriko-232-01-3.jpg

Kepuca Jeriko 233 Gri (o1 Pa Hekur) Mekap

29.00 

Shkalla e sigurisë: O1 – Pa Hekur
SKU: 9581 Kategori:
Spastroje

Përshkrim

Pa mbrojtëse Metali

Këpucët e Shkallës O1 janë modele pa asnjë element të sigurisë.
Ato përdoren për Shofer të kamionëve, Moleraj, Montues laminati dhe për punë të industrive të lehta.
Këto Modele nuk ofrojnë siguri në ato punë në të cilat kërkohet siguria nga Inspektorati i Punës.

Informacion shtesë

Numrat

40, 41, 42, 43, 44, 45