Kepuca Comfort 302 E Zeze (o1) Mekap

COMFORT_304-01_BLACK-.jpg

Kepuca Comfort 302 E Zeze (o1) Mekap

27.00 

Shkalla e sigurisë: O1 – Pa Hekur

SKU: 15892 Kategori:
Spastroje

Përshkrim

Pa mbrojtëse Metali
Këpucët e Shkallës O1 janë modele pa asnjë element të sigurisë.
Ato përdoren për Shofer të kamionëve, Moleraj, Montues laminati dhe për punë të industrive të lehta.
Këto Modele nuk ofrojnë siguri në ato punë në të cilat kërkohet siguria nga Inspektorati i Punës.

Informacion shtesë

Numrat

40, 41, 42, 43, 44, 45