Ecosoft Cto Carbon Filter 4.5 X10 Chvcb4510eco

ecosoft_carbon_block_replacement_filter_4_5_kh10.png

Ecosoft Cto Carbon Filter 4.5 X10 Chvcb4510eco

26.00 

  • Ofron ujë të pastër për pije, gatim dhe larje në të gjithë shtëpinë
  • Kapaciteti maksimal i filtrit 25,000 L
Shifra 30833 Kategori
Shiko Shportën

Description

Filterat e Zëvendësimit të Blloqeve të Karbonit Ecosoft reduktojnë nënproduktet e klorit dhe klorifikimit, fenolet, petrokimikatet dhe pesticidet. Filteri përmirëson shumë ngjyrën, shijen dhe erën e ujit të pijshëm. Ai përmban një bllok cilësor të aktivizuar nga lëvozhga e kokosit, duke u dhënë konsumatorëve ujë të shijshëm dhe të pastër.