Ecosoft Aquacalcium Replacement Filter Pd2010macpure

ecosoft_aquacalcium_replacement_filter_for_reverse_osmosis_filters_.png
aquacalcium4.png

Ecosoft Aquacalcium Replacement Filter Pd2010macpure

26.00 

Filtri zëvendësues Ecosoft AquaCalcium përmban një përbërje të re minerale që synon të pasurojë ujin me kalcium, një element thelbësor për organizmat e njeriut.

Prparësitë

  • Pirja e ujit të pasuruar me kalcium është thelbësore për shëndetin e njeriut dhe mund të ndihmojë në uljen e rrezikut të osteoporozës, hipertensionit, sulmeve në tru, obezitetit dhe shumë sëmundjeve të tjera.
  • Shije e freskët, e butë dhe natyrale
  • Gjithmonë të pastra enët, pa formim gëlqereje
SKU: 30809 Kategori:
Shihni shportën