Ecosoft Big Blue Water Filter 4.5×10 Fpv4510eco

ecosoft_bb10_in_line_water_filter
a9aa92b4e89ac8d198a7c19fc7cabb0a.png

Ecosoft Big Blue Water Filter 4.5×10 Fpv4510eco

64.00 

SKU: 30819 Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

Filteri Ecosoft BB 4.5×10 është menduar për pastrimin e ujit të ftohtë për qëllime shtëpiake. Papastërtia që duhet të hiqet varet nga filtri i instaluar i zëvendësimit. Mbulesa e filtrit është bërë nga polipropileni me cilësi të lartë dhe shumë të qëndrueshme.