Autolarese Ghd 165 Gude

85902
85901_d06
85901_d05
85901_d04
85901_d01
85901_d02
85901_d03

Autolarese Ghd 165 Gude

149.00 

Shifra: 31211 Kategori:
View cart

Përshkrimi

Sistemi i ndalimit automatik për lehtësinë e përdorimit
• enë e integruar e detergjentit
• dorezë teleskopike e rregullueshme në lartësi
• rrota të mëdha transporti
• mbajtëse praktike rreth pastruesit me presion të lartë për aksesorët, zorrën me presion të lartë dhe kabllon e lidhjes
• motor induksioni i qëndrueshëm
• pompë e fuqishme alumini

Fusha e dorëzimit:
pastrues me presion të lartë, zorrë me presion të lartë 6 m në një mbështjellje praktike zorrësh, armë me presion të lartë secila me shtizë spërkatës me hundë të ndryshueshme dhe shtizë spërkatës me fshirëse papastërtie, furçë trekëndore, furçë rrotulluese, kabllo energjie 5 m Aksesorë

Tensioni i rrjetit: 230 V
Frekuenca: 50 Hz
Fuqia e motorit (P1): 2100 W
Materiali i pompës: alumini
vëllimi maksimal i dorëzimit: 432 litra në orë
Presioni i punës: 110 bare
presioni maksimal: 165 bare
Presioni maksimal i hyrjes së ujit: 4 bare
Temperatura maksimale e ujit: 40 ℃
Disponohen rrota transporti: po
Gjatësia e zorrës së presionit: 6 m
Fije e lidhjes: 1/2″
Gjatësia: 395 mm
E gjerë: 375 mm
Lartësia: 890 mm