Autolarese Ghd 135 Gude

85901
85901_d06
85901_d05
85901_d04
85901_d01
85901_d02
85901_d03

Autolarese Ghd 135 Gude

149.99 

Shifra: 31210 Kategori:
View cart

Përshkrimi

Sistemi i ndalimit automatik për lehtësinë e përdorimit
• enë e integruar e detergjentit
• dorezë teleskopike e rregullueshme në lartësi
• rrota të mëdha transporti
• mbajtëse praktike për aksesorë, zorrë me presion të lartë dhe kabllo lidhëse
• pompë e fuqishme alumini

Fusha e dorëzimit:
pastrues me presion të lartë, pistoletë me presion të lartë me grykë të ndryshueshme dhe papastërti, furçë rrotulluese dhe furçë trekëndore, zorrë me presion të lartë 5 m, kabllo energjie 5 m Aksesorë

Tensioni i rrjetit: 230 V
Frekuenca: 50 Hz
Fuqia e motorit (P1): 1800 W
Materiali i pompës: alumini
vëllimi maksimal i dorëzimit: 450 litra në orë
Presioni i punës: 90 bare
presioni maksimal: 135 bare
Presioni maksimal i hyrjes së ujit: 4 bare
Temperatura maksimale e ujit: 40 ℃
Disponohen rrota transporti: po
Gjatësia e zorrës së presionit: 5 m
Fije e lidhjes: 1/2″
Gjatësia: 340 mm
E gjerë: 390 mm
Lartësia: 890 mm