Autolarese Wurth Me Presion 2200w Art 210722

2 Vite Garancion
13243

Autolarese Wurth Me Presion 2200w Art 210722

240.00 

Garancion : 2 vite

Shifra: 30479 Kategori:
View cart

Përshkrimi

Emri atribut Vlera e atributit.
Fuqia 2200W
Presioni nominal 120bar
Rryma maksimale e saldimit 7,5L/min
Rrjedha nominale 6,5L/min
Presioni maksimal 7,5L/min
Pajisjet shtesë pistoleta dhe zorra