Autolarese Wurth Me Presion 1800w Akt 210722

2 Vite Garancion
13243

Autolarese Wurth Me Presion 1800w Akt 210722

159.99 

Garancion : 2 vite

SKU: 30478 Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

Fuqia 1800W
Presioni nominal 100bar
Rryma maksimale e saldimit 7L/min
Rrjedha nominale 6L/min
Presioni maksimal 130bar
Pajisjet shtesë pistoleta dhe zorra